Mange birøktere gir bort eller selger honning til venner og naboer, også de som leverer grossist. En god presentasjon av varen viktig for markedsføringen, og birøkterlagets etiketter gjør det enklere. Nå kan du bestille din egen transparente etikett, med eget navn på. Du velger om teksten skal være på bokmål eller nynorsk, og merkingen er i henhold til regelverket.


En lekker lokkforsegler i gull!
Lokkforsegleren i matt svart har gylden tekst: Takk for at du kjøper norsk honning. Den settes på lokket, og signalet den gir er at her kjøper du et kvalitetsprodukt: Norsk honning. Lokkforsegleren kan du bruke til egne glass med ditt eget design, sammen med våre plastbokser eller sammen med etiketten vår. Det eneste kriteriet er at du er medlem. Du finner priser og bestillingsinfo på medlemssidene.

 

Nytt design på emballasjen
Honningboksene fra Norges Birøkterlag er blitt nye, og gjør livet enkelt for deg som ikke vil bruke tid på design. Emballasjen får du kjøpt i Honningcentralens utsalg, hos Hasseltun Honning ved Averøy, hos KTD.no i Kristiansand og hos Finnskoghonning. Spør der du handler birøkterutstyr. Som for etikettene – denne emballasjen er forbeholdt medlemmer i Norges Birøkterlag.

Etiketter, transparente, med birøkters kontaktinfo
Etiketter, transparente, med birøkters kontaktinfo

 

Ønsker du å vite mer om emballasje og etiketter?

Les mer på medlemsidene

Er du ikke medlem? Klikk her.