Boken Birøktteknikker 2 av Roar Ree Kirkevold kan kjøpes hos Norges Birøkterlag

Roar har skrevet en engasjerende og lettlest bok om birøkt. Boken Birøktteknikker 2 er rikt illustrert med flotte bilder, og beskriver 25 ulike historier og teknikker om birøkt og hold av bier.
Boken birøktteknikker 1 er også tilgjengelig for salg.
Bøkene Birøktteknikker 1 og 2 vil samlet gi leserne en unik skildring av ulike måter å drive birøkt på. Norges Birøkterlag tilbyr begge bøkene. Velkommen til å bli inspirert!

Bøkene kan kjøpes hos Norges Birøkterlag.

Bestilling av enkeltbøker sendes til post@norbi.no. Husk å oppgi fullt navn, telefonnummer, adresse og medlemsnummer om du er medlem.

Juletilbud enkeltbestillinger fra 5 november- 20 desember:

Medlemspris Birøktteknikker 2 er kr. 350,-             Porto og ekspedisjonsgebyr tilkommer på ca. kr. 250,-  avhenger noe av hvor du bor i landet.
Vi tilbyr også bøken Birøktteknikker 1 til kr: 310,-    Porto og ekspedisjonsgebyr tilkommer på ca. kr. 250,-  avhenger noe av hvor du bor i landet.
Samlepris for Birøktteknikker 1 og 2 er kr: 650,-     Porto og ekspedisjonsgebyr tilkommer på ca. kr. 250,-  avhenger noe av hvor du bor i landet.

Gå sammen med medlemmer i ditt lokallag og send en felles bestilling på minimum 10 bøker for å få gratis frakt:)

Priser ved felles bestilling av minimum 10 bøker og med èn leveranseadresse gir gratis frakt.
Hør med din lokallagsleder om det er flere som ønsker boken, slik at dere kan bestille en samlet forsendelse. Eller gå sammen i en egen gruppe og bestill bøker. Bestillingslisten finner du her