Historisk årsmøte i Norges Birøkterlag

Pga. coronavirussituasjonen ble det umulig å avholde årsmøtet som planlagt på Gardermoen. Det ble likevel gjennomført et årsmøte den 21. mars. Årsmøtet ble gjennomført ved videokonferanse for første gang - en historisk begivenhet!

Norges Birøkterlag ønsker ikke at noen delegater skal ha kostnader pga. at det opprinnelige årsmøtet på Gardermoen ble avlyst. Les mer nedenfor om hvordan du skal forholde deg for å få refundert evt. kostnader.

Styret, fylkesledere, generalsekretær og sekretariat deltok på årsmøtet. Teknikken var på vår side, og hele årsmøtet ble gjennomført på én time. Fylkeslederne hadde på forhånd hatt kontakt med sine delegater, slik at de kunne svare godkjenner eller ikke godkjenner på de fire sakene det ble stemt over. Signert protokoll fra årsmøtet sendes ut til fylkeslederne over påske.

Refusjon av utgifter:

Har du ubrukte flybilletter/tog/ferge ol., sjekk med selskapet om det er mulig å få refusjonen. For fylkesledere er det fint om dere sjekker om det er mulig å booke om billettene til fylkesledermøtet. Dato for neste fylkesledersamling blir bestemt på styremøte denne uken og sendes til fylkeslederne i etterkant.

Evt. sjekk reiseforsikringen din om den dekker dette.

Hvis ikke noe av dette gjelder, send inn din reiseregning direkte til vår regnskapsfører Dag Ivar Opsahl på e-mail: dio@premio.no så snart som mulig.