Julegavetips

Julegaver for birøkteren og andre: Bestill før 13. desember så har du de før jul.

Birøktteknikker 2

400 siders praktbok! Her drar vi inn i bienes og birøkterens forunderlige univers. Erfarne birøktere som Susanne Dörfler og Terje Reinertsen deler fra et vell av kunnskap.  Vi får innblikk i birøkt på Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Danmark, og kan lese om andelsbirøkt, næringsbirøkt, biodynamisk drift og mye mer.
Kr. 350 + frakt. Bestilling til post@norbi.no

Birøktteknikker 1

Boken på 18 kapitler er virkelig full av inspirasjon og gode tips! Roar Ree Kirkevold tar oss med på en reise hvor vi møter birøktere som har funnet sin egen måte å jobbe på i ulike deler av landet.  Vi leser om klassisk, økologisk og arktisk birøkt i tillegg til kjente begrep som Arud- og Bjørlykkemetoden, topplistkuber, dryppfôring, pollinering, bybier, demonstrasjonsbigård, økonomi og mye mer!
Pris kr. 350 + frakt. Bestilling til post@norbi.no


Birøktteknikk 1 og 2:
kr. 650,- + frakt 250,-

Bestilles på post@norbi.no innen 13. desember så kommer det frem til jul.

Dobbelt glede!

Alle blir glade for et nydelig «Redd en bie»-smykke!
De lages av Espeland Smykker på Årnes. De kan kjøpes i alle gullsmedbutikker, og for hvert smykke solgt, mottar Norges Birøkterlag kr. 50 til arbeidet med bienes helse. Kjøp i din lokale gullsmedbutikk.

Kaja, bestefar og honningkrukka

Kaja går i tredje klasse og er ofte på besøk hos bestefar. Det er noe hun gleder seg til. Bestefar har bikuber og Kaja lærer alt om biene. Hvordan de lever året rundt ute i naturen og inne i bikuba. Vi lærer også hvor viktig bier er for at blomstrende planter skal kunne formere seg.

Passer for barn fra småskolealder. Før 259,- nå kr. 100,- + frakt. Bestill til post@norbi.no

NB: Kun få eksemplar på lager.

Honningbehandling – pollen og propolis

Ny fagbok i Honningbehandling (2021) – nyttig for alle birøktere. Her får du svar på spørsmål du har rundt vannprosent, gjæring, slynging og røring, samt sortshonning, høsting av pollen og propolis.

Kr. 300,- fritt tilsendt til medlemmer (ut 2021), bestilles hos post@norbi.no