logo
  • Bli medlem
  • Finn fylkes- og lokallag
  • Kurs og arrangementer
  • Ofte stilte spørsmål
  • Medlemssider
Interessert i birøkt
  • Starte med birøkt
  • Biene svermer
  • Bier kan skape konflikt
  • Reaksjon på bistikk
  • Bienes produkter
  • Bifolkets sammensetning
  • Pollinering
  • Birøktens historie
  • Evigung dronning
For deg som er birøkter
  • Avl og biologi
  • Reinavlsområde og parestasjoner
  • Driftsteknikk
  • Økologisk birøkt
  • Pollinering
  • Sykdom hos bier
  • Døde eller svake bifolk
  • Lover og regler
  • Sjekkliste for kjøp og salg av bier
  • Norges Birøkterlags standpunkt
For medlemmer
  • Medlemssider (Logg inn)
    • Birøkteren
    • Nyhetsbrev
    • Verdt å vite
    • Økonomi
    • Kart
    • Sukkeravgiftsrefusjon
    • Styreprotokoller
    • Driftsteknikk
    • Samarbeidspartnere og utstyrsleverandører
    • Sykdommer og skadegjørere
  • Bli medlem
Norges Birøkterlag
  • Om Norges Birøkterlag
  • Kontakt oss
  • Organisasjonshåndbok
  • Nyheter
  • Finn fylkes- og lokallag
  • Kurs og arrangementer
  • Prosjekter
  • Vitenskapelige publikasjoner
  • Presse
  • Vedtekter
  • Bladet Birøkteren
  • Foredrag og utadrettet virksomhet
  • Norges Birøkterlags standpunkt
Starte med bier
  • Ofte stilte spørsmål
  • Sjekkliste for kjøp og salg av bier
  • Kan jeg importere bier?
  • Økologisk birøkt
Min side

Logg inn i medlemssystemet Profundo for å endre medlemsprofil, delta på arrangementer m.m.

Gå til profundo.no
Kontakt

Dyrskuevegen 20
2040 Kløfta
TEL 63 94 20 80
post@norbi.no

  • Bli medlem
  • Velkommen til Norges Birøkterlags medlemssider
    • Verdt å vite
    • Birøkteren
    • Samarbeidspartnere og utstyrsleverandører
    • Økonomi
    • Vedtekter
    • Styreprotokoller
  • Om Norges Birøkterlag
  • Kontakt oss
  • Innhold organisasjonshåndbok
    • Reaksjon på bistikk
  • Finn fylkes- og lokallag
  • Nyheter
  • Kurs og arrangementer
  • Ofte stilte spørsmål
  • Interessert i birøkt
    • Starte med birøkt
    • Biene svermer
    • Bienes produkter
    • Ofte stilte spørsmål
  • Sykdom hos bier
  • Lover og regler
  • Sjekkliste for kjøp og salg av bier
  • Sykdommer og skadegjørere
    • Geithams og andre kjempeveps
    • Tropilaelapsmidd
    • Voksmøll
    • Pollenmidd
    • Rengjøring og desinfisering av materiell
    • Pærebrann
    • Om sykdom og skadegjørere
    • Varroamidd
    • Vask og hygiene
    • Varsle Mattilsynet
  • Sukkeravgiftsrefusjon
  • Plassering av bigård
  • Prosjekter
  • Norges Birøkterlags standpunkt
  • Min side (Profundo)

Dyrskuevegen 20
2040 Kløfta
TEL 63 94 20 80
post@norbi.no

  • Alle artikler
  • Birøkt
  • Birøkt og samfunnet
  • Kurs og arrangementer
  • Lover og regler
  • Nyheter
  • Starte med birøkt

Kurs og arrangementer

12. desember 2022 av Astrid Bjerke Lund

Kurslederkurs 4.-5. februar 2023

30. mai 2022 av Astrid Bjerke Lund

Studietur: Pollen og bibrød

9. mars 2022 av Astrid Bjerke Lund

Birøktwebinar hver tirsdag

11. oktober 2021 av Astrid Bjerke Lund

Fagutvikling til næringsbirøktere

13. august 2021 av Astrid Bjerke Lund

Nyhet: Honningbehandling

12. mars 2021 av Astrid Bjerke Lund

«Ambassadør eller fiende?»

12. mars 2021 av Astrid Bjerke Lund

Webinar KSL honning

26. januar 2021 av Astrid Bjerke Lund

Ønsker du å vite mer om Norges Birøkterlag sine prosjekter?

1. desember 2020 av Astrid Bjerke Lund

Norges Birøkterlag sitt årsmøte er 20. mars 2021

7. september 2020 av Astrid Bjerke Lund

Husk at du kan søke om kurstilskudd fra Studieforbundet natur og miljø

1. september 2020 av Astrid Bjerke Lund

Landbrukspodden og birøkt

13. juli 2020 av Astrid Bjerke Lund

NM i honning

29. april 2020 av Ole Auten

Status på eksamen og kursbevis

25. mars 2020 av Dagrun Rommen

Historisk årsmøte i Norges Birøkterlag

  • Kontakt oss
  • Bli medlem
  • Kurs og arrangementer
  • Finn fylkes- og lokallag
  • Velkommen til Norges Birøkterlags medlemssider
  • Ofte stilte spørsmål
  • Starte med birøkt
  • Økologisk birøkt
  • Om Norges Birøkterlag

Norges Birøkterlag
Dyrskuevegen 20
2040 KLØFTA
tlf: 63 94 20 80
post@norbi.no

Design og utvikling: thepitch.no